stap 7 evaluatie en duurzaam volhouden.

 

Dit is al weer de laatste stap in je revalidatie. Je hebt nu alle tools om weer helemaal gezond en in balans te komen. Ook kan je deze cursus voor eventuele andere klachten gebruiken als basis. Immers je lichaam kan zichzelf helemaal genezen, mits je de juiste voorwaarden daarvoor creëert. Mindset is een hele belangrijke hierin en je leefstijl. Je hebt geleerd dat het veranderen van je gewoontes makkelijk kan als je je je doelen helder voor je hebt en er je focus op hebt. Je hebt ook geleerd dat je brein als je onbewust bent, zo weer in een oud patroon stapt. Het duurt namelijk best lang om op een onbewust niveau een gewoonte te veranderen. Uit onderzoek blijkt dat je daarvoor tussen de 66 en 120 dagen nodig hebt.

In deze stap ga je kijken waar je vandaan komt en waar je nu staat. Je gaat tools krijgen om je valkuilen op te lossen. Ook ga je een plan maken voor de komende 6 maanden met verschillende evaluatie momenten. Immers we willen niet terugvallen, maar ook niet eeuwig in een revalidatie traject blijven.

Je gereedschapskistje met oefeningen wordt nog wat uitgebreid. Kortom het eind van je revalidatie is in zicht en tijd voor een nieuwe stap voorwaarts.

Ik hoop dat je lekker bent opgeknapt en dat je ook op persoonlijk vlak steeds meer jezelf hebt leren kennen. Je bent immers een prachtig mens met unieke eigenschappen en talenten en ik hoop dat deze cursus je inspireert om steeds meer jezelf te zijn en zo de wereld een beetje mooier te maken.

 

Succes met deze laatste stap.